Fbk Seals ziskali prvni body

10.10.2010 17:45

Včera 9.10.2010 byly na programu další dvě utkání letošní sezóny. Seals do tohoto víkendu nastupovali především s cílem získat své první body.

 

V prvním utkání se domácí střetli s městským rivalem Raisins. Před zápasem panovala v řadách hráčů mírná nervozita. Nicméně ihned po úvodním hvizdu byla ta tam. Seals od samého počátku plnili všechny taktické pokyny. Hra měla prvky florbalu, hráči nikam zbytečně nespěchali a trpělivě čekali na první gól, který padl ještě do konce první třetiny. Ve stejném trendu se nesla i třetina druhá, po které byl stav již 3:0 pro domácí. Do třetí třetiny tak nastupovali hráči s relativně slibným náskokem. Tým Raisins však nesložil zbraně a ihned v úvodu této třetiny se mu podařilo snížit. Ihned po této brance však Honza Mužík opět navýšil náskok na rozdíl tří branek. Hra se pak přelévala z jedné strany na druhou ovšem bez brankového efektu. Další dvě slepení branky Raisins zúžily náskok Seals na rozdíl pouze jediné branky. Ovšem naštěstí přišla ihned rychlá odpověď, kterou dali domácí jasně najevo, že si toto vítěztví opravdu nechtějí nechat vzít. Na konci třetí třetiny tak na ukazateli svítilo skóre 5:3 ve prospěch Seals.

Fbk Seals Kladno - SK Kladno Raisins 5:3 (1:0, 2:0, 2:3)

 

Ve druhém zápase nastoupili Seals proti mužstvu Lisboa 99. Domácí vstoupili do zápasu jako vyměnění a působyli velice rozpačitým dojmem. První branka v jejich síti tak byla pouze otázkou času. Soupeři se ji podařilo vstřelit již v páté minutě. Bohužel nebyla dostatečným varováním a tak se do konce první třetiny podařilo hostujícímu mužstvu přidat ještě další dvě. Druhá třetina začala naprosto stejně jako ta první. Selas se sice podařilo vstřelit branku, nicméně soutéž na ni dokázal okamžitě reagovat. Na konci druhé třetiny byl stav tedy 1:4. Vzhledem k předváděné hře domácích byla šance na zvrat již téměř nulová. Hosté i ve třetí třetině naprosto přehrávali domácí, což znamenalo další tři vstřelené branky. Domácím se již jen podařilo korigovat na konečných 2:7.

Fbk Seals Kladno - Lisboa 99 2:7 (0:3, 1:1, 1:3)

 

Ačkoliv byl výkon domácích v obou zápasech diametrálně rozdílný, má celkově mužstvo neustále stoupající tendenci. Tento progres tak zůstává příslibem pro další turnaj, který se bude 31.10.2010 konat opět ve sportovní hale Stochov. Čímž jsou všichni domácí fanoušci opět srdečně zváni.