Kladno veze ze Zličína 4 cenné body

27.02.2010 20:24

V dnešních dvou zápasech dalšího z turnajů, který se tentokrát konal ve sportovní hale TJ Zličín, vybojovali Seals 4 body.

 

V prvním zápase se potkali s vedoucími mužstvem Kralup , kterým chtěli oplatit porážku z prvního utkání. Kladno toto předsevzetí začalo naplňovat již v první třetině, kdy se ujalo vedení 1:0. Netrvalo však dlouho a skóre bylo srovnáno. Dalším gól vstřelili opět Seals, nicméně Kralupy dokázaly ještě do konce první třetiny opět vyrovnat. Ve druhé třetině hrálo mužstvo Seals ve velikém útlumu, čehož dokázaly Kralupy využít vstřelením vedoucí branky. Do třetí třetiny tak nastupovali kladeňáci za stavu 2:3, nicméně pevně odhodláni tento nepříznivý stav otočit a dotáhnout zápas do vítězného konce. Velice brzy se kladenským Seals podařilo vstřelit vyrovnávací branku a netrvalo dlouho a Seals se opět dostali do vedení. Do konce zápasu v tu chvíli zbývalo do konce utkání 8 dlouhých minut. Kladno velice urputně bránilo svůj hubený náskok a vše vypadalo, že zápas opravdu dotáhnou do zdárného konce. Minutu před koncem si Kralupy vzaly odeechový čas. Odvolaly brankáře a všechny zbylé síly vrhly do útoku. Seals se však podařilo získat míček a stačilo jen trefit prázdnou bránu. Střela však mířila mimo a Kralupům se z následného útoku a závaru před bránou pořilo 3 sekundy před koncem zápasu vyrovnat na konečných 4:4. Závěrem však nutno podotknout, že kladenský brankář Tomáš Martinec podal v tomto utkání zatím nejlepší výkon celé sézony a nebýt jeho naprosto excelentních zákroků, byl zápas ztracen již v první třetině.

Třetiny: (2:2, 0:1, 2:1)

Branky: Macík (Kédl), Mužík (Macík), Macík (Fujdiar), Mužík (Macík)

 

Do druhého zápasu nastoupili Seals proti mužstvu Fbk Buldoci Radotín B, kterým v prvním vzájemném měření Seals této sezóny taktéž podlehli. Na začátku zápasu bylo na spoustě hráčů vidět, že se jim v myšlenkách ještě stále opakuje smolná remíza s mužstvem Kralup. Nicméně do zápasu vstoupili kladenští velice aktivně a ujali se vedení již po třiceti sekundách. Buldokům se však podařilo téměř ihned odpovědět vyrovnávacím gólem. Tentokrát však Seals nepřipustili jakékoli drama a na konci první třetiny již na ukazateli svítil stav 3:1v jejich prospěch. Ve druhé třetině si dva nejproduktivnější hráči mužstva Mužík a Macík otevřeli soukromou střelnici. Na konci druhé třetiny byl stav již 9:1 a prakticky bylo rozhodnuto o celém zápase. Ve třetí třetině se sice podařilo Buldokům vstřelit ještě dve branky, nicméně se jednalo jen o kosmetickou úpravu, protože Kladno v této třetině přidalo další 4 branky. Zápas tak skončil drtivým vítězstvím Seals v poměru 13:3.

Třetiny: (3:1, 6:0, 4:2)

Branky: Mužík, Macík, Fujdiar (Mužík), Mužík (Macík), Macík (Fujdiar), Mužík (Macík), Macík (Mužík), Pulec (Lukáč), Mužík (Macík),            Macík (Štýbr), Macík (Štýbr), Fujdiar (Macík), Fujdiar (Macík)

 

Po tomto víkendu tak Seals Kladno ztrýcejí ne vedoucí Kralupy 4 body. Do konce soutěže však zbývá ještě šest zápasů a kladenšstí stále věří v postup z první příčky.