Seals vybojovali jen 3 body

19.04.2010 22:12

Tuto neděli byl na programu dlouho očekávaný turnaj, který byl tentokrát organizován naším mužstvem. První zápas byl dle plánu zahájen již v osm hodin ráno. Což byla maličko škoda, protože většina fanoušků ještě spala. Hlavním cílem domácích byl zisk všech šesti bodů, které by znamenali již dvě kola před koncem soutěže jistotu postupu a splnění hlavního cíle sezóny.

 

V prvním utkáním bylo soupeřem domácích mužstvo Game Over Praha. Tentokrát si domácí pohlídali začátek utkání a do zápasu nastoupili aktivně a zodpovědně. Trpělivost přinesla své ovoce v podobě dvou gólu ještě v první třetině. Soupeři se však ještě do konce téže třetiny podařilo snížit. I do druhé třetiny nastoupili Seals zodpovědně a odměnou jim byly další dvě vstřelené branky. Do poslední třetiny se tak nastupovalo za stavu 4:1. Ve třetí třetině již domácí kontrolovali vývoj zápasu a skóre navýšili o další tři branky. Sopueři se podařilo už jen korigovat na konečných 7:2.

Třetiny: (2:1, 2:0, 3:1) 

Branky: Mužík (Macík), Mužík (Lukáč), Macík (Mužík), Lukáč (Mužík), Štýbr, Bašta (Štýbr), Lukáč (Fujdiar)

 

Ve druhém utkání se domácí potkali s mužstvem F.C. Vorms Praha B, v jejichž řadách působí obávaný bojovník Thajského boxu Tong-Po. Tento zápas začal naprostým opakem než první. Seals opět působili dojmem, že florbal nikdy nehráli. Od samého začátku byli všude o krok později než jejich soupeř, za což následoval trest v podobě první ikasované branky. Domácí si však i nadále pokračovali ve stejném duchu a na konci první třetiny byl stav již 0:4, čímž bylo vzhledem k hernímu projevu kladeňáků prakticky rozhodnuto o osudu celého utkání. Druhá třetina bylo v podání Seals již o mnoho lepší, nicméně se snaha o návrat do zápasu změnila spíše v křeč v podobě ostřelování branky soupeře, ale bez efektu. Domácím nepomohlo ani několik přesilových her. Výsledek po druhé třetině byl však 5:1 a prohra začala nabírat reálné obrysy. Ve třetí třetině se už Seals podařilo jen korigovat na konečných 2:5. Vzhledem k velice špatnému výkonu byla tato prohra naprosto zasloužená.

Třetiny: (0:4, 1:1, 1:0)

Branky: Štiller (Mužík), Macík (Mužík)

 

Seals tak o víkendu získali jen tři body, které jim sice přinesly náskok před svými pronásledovatelem již 4 body, nicméně o postup budou muset bojovat až do konce sezóny. Za upozornění tak tentokrát stojí návrat do sestavy uzdraveného Fandy Štillera , který svůj comeback okořenil prvním gólem v sezóně. Poděkování patří především Lucce Reiterové, Davidu Svobodovi a Michalu Bochinskému za jejich čas a energii při organizaci turnaje. Taktéž nelze vynechat Dominička Štýbra a Jardu Macíka, kteří dali volný průchod svému exibicionismu a svými vtípky a komentáři se po celý den starali o zábavu a dobrou náladu všech přítomných.