Uplynulý víkend opět bez bodů

21.12.2010 23:16

Uplynulý víkend byl na programu poslední turnaj kalendářního roku 2010. Seals změřili síly s týmem Kralup nad Vltavou a městským rivalem SK Raidins Kladno. Vzhledem k roustocí formě mužstva bylo hlavním cílem získat minimálně tři body. Protože na turnaj nakonec přijelo jen 6 hráčů, splnění tohoto cíle se značně zkomplikovalo.

 

První zápas proti domácím nezačal vůbec špatně. Kladenští se velice záhy ujali vedení 1:0. Díky velice disciplinované hře nemohly Kralupy dlouho najít recept na překonání Tomáše Martince. Bohužel pro Seals jej však nakonec nalezly a vyrovnaly na 1:1. Dlouho se pak hra přelévala ze strany na stranu. Ani jedno z mužstev nemělo optickou převahu. Vedoucí gól se však podařilo vstřelit opět hráčům Kralup. Hosté však nesložili zbraně a neustále se snažili o vyrovnání. Vyrovnávací gól však nebyl uznán díky postavení hráče v brankovišti. Seals nastřelili i několikrát brankovou konstrukci. Vyrovnat se jim však nepodařilo. Nedlouho před koncem poseldní třetiny se Kralupům podařilo dát uklidňují branku na 3:1. Tímto výsledkem nakonec skončil i celý zápas.

FBC Kralupy n/V - FBK Seals Kladno 3:1 (1:1, 0:0, 2:0)

 

Ve druhém zápase se Seals potkali s mužstvem Raisins. Poslední měřšní sil s tímto soupeřem skončilo výhrou Seals. Hráči tuleňů do zápasu opět nastoupili velice disciplinovaně. Dlouho se hrálo bez branek a zápas byl otevřený. Ke konci první třetiny se mužstvu Raisins podařilo vstřelit dva slepené góly. První třeina tak skončila 0:2 v neprospěch Seals. Od počátku druhé třetiny bylo zřejmé, že hlavním cílem je co nejdřiíve skóre vyrovnat. Což se se také podařilo. Po druhé třetině tak na tabuli svítilo skóre 2:2. Ovšem třetí třetiny začala pravým opakem, než si Seals přáli. Uteklo teprve 40 vteřin a Raisins opět vedli o dvě branky. Ačkoliv se Seals snažili dostat se znovu zpět do zápasu, projevil se již nedotatek sil. Dokázali se tak dotáhnout na rozdíl jediné branky a to na stav 4:5. Vyrovnání viselo dlouho ve vzduchu. Ke konci zápasu sáhli Seals ke hře bez gólmana. Srovnávací gól však již nepadl. Naopak Raisinc střelou do odkryté brány upravili na konečných 4:6.

FBK Seals Kladno - SK Raidins Kladno 4:6 (0:2, 2:0, 2:4)

 

Kladno tak vyšlo bodově opět na prázdno, čímž si ještě víc zkomplikovali situaci. Naděje na udržení se však stále nevzdávají. Na nesestupové příčky mají aktuálně ztrátu 9 bodů, což znamená vyhrát tři zápasy. Další turnaj je na programu již 8.1.2010.