Úvod sezóny nevyšel dle představ

27.09.2010 10:03

Dne 19.9.2010 nastoupili hráči Seals ke svému prvnímu utkání ve vyšší soutěži. Úvodní turnaj sezóny byl odehrán ve spotovní hale Ruzyň.

 

Prvním soupeřem ročníku bylo mužstvo Fbc Thunder Panthers. Mužstvo z Kladna bohužel nenastoupilo ve své nejsilnější možné sestavě. Na turnaj se bohužel dostavilo jen 8 hráčů, přičemž největším oslabením byla absence kapitána mužstva Máci. Od úvodní buly působili Seals velice nervózním a rozpačitým dojmem. Za což byli již v první minutě "odměněni" dvou minutovým trestem. Téměř okamžitě po návratu Standy Prokopa z trestné lavice byl vyloučen další hráč, Honza Mužík. Vzhledem k tomu, že výrok rozhodčího okomentoval dost nevybíravým způsobem, k původnímu trestu mu přibyly další minuty a pomyslnou třešničkou na dortu byla červená karta a vyloučení.  Ačkoliv celou první třetinu odehráli Seals jen ve čtyřech, na jejím konci svítil výsledek 0:2, což bylo stále ještě hratelné. Do druhé třetiny nastoupili Seals vyhecováni a odměnou jim byl rychlý kontaktní gól. Netrvalo dlouho a stav byl srovnán na 2:2. Tímto poměrem skončila i druhá třetina. Ve třetí třetině se bohužel projevila únava způsobena především dlouhým oslabením z první třetiny. Týmu Pantherů se podařilo odskočit opět na rozdíl dvou branek. Kladeňáci již ale tentokrát nenašli síly na korekci výsledku.

FBK Seals Kladno - Fbc Thunder Panthers 2:4 (0:2, 2:0, 0:2)

 

Ke svému druhému utkání nastoupilo mužstvo FBK Seals Kladno proti mužstvu SK Praha 4 Vodolka B. Pozitivem a především morální vzpruhou byla již přítomnost kapitána Jardy Macíka. Ovšem potrestaný Honza Mužík nemohl díky trestu z předchozího utkání nastoupit ani do tohoto. Zápas se pro Seals opět od počátku nevyvíjel příznivě. Vodolka měla navrch ve všech směrech a na konci první třetiny vedla 2:0. Průběh druhé třetiny byl pro mužstvo z Kladna katastrofální. Vzhledem k vyčerpanosti a nedostatku sil hráči Seals totálně odpadli. Po druhé třetině svítil na ukazateli stav již 6:0 a o výsledku bylo prakticky rozhodnuto. Ve třetí třetině už se kladeňákům podařilo jen vstřelit čestný úspěch, čímž byl upraven výsledek na konečných 6:1.

FBK Seals Kladno - SK Praha 4 Vodolka B 1:4 (0:2, 0:4, 1:0)

 

Další turnaj se koná 9.10.2010 na domácí palubovce Seals. Protože mužstvo nebude chtít zklamat své nejvěrnější a především bude chtít získat první body, dá se předpokládat, že do zápasů dají vše, předvším pak celé své srdce.

 

David